Családi házak

A családi házak építése, felújítása, homlokzatok hőszigetelése! Családi házak generál-kivitelezése.

Családi ház építés

Családi házak komplett kivitelezése!

Családi ház építésCsaládi ház építése, kivitelezése esetén is forduljon hozzánk. A családi házak kivitelezését is vállaljuk a földmunkáktól a festésig. Egy családi ház építése pontos ütemezést igényel. Össze kell hangolni a különböző szakipari munkákat, az azok kivitelezéséhez szükséges időket.

A családi ház építése nem egy egyszerű kőműves feladat, olyan kivitelezőt igényel aki képes átlátni, és megszervezni valamennyi munkafolyamatot, ismeri az érvényes építési előírásokat, az építőanyagok beépítési technológiáit.

Ha bármilyen kérdése van a családi ház építésével kapcsolatban, forduljon hozzánk!

Családi ház felújítása

A régi családi házak felújítása esetén a külső, és a belső felújításról is a tulajdonosnak kell gondoskodnia.

Homlokzati hőszigetelésKülső felújítás

A családi ház külső felújításán a tetőszerkezet felújítását, a homlokzat, a lábazat felújítását, hőszigetelését értjük általában. De ide sorolhatjuk a nyílászárók, a bejárati ajtó, és az ablakok felújítását, cseréjét is. A külső hőszigetelés esetén nem szabad megfeledkeznünk a födém, a padlástér szigeteléséről sem. Ahogyan a régi falazatok hőszigetelés nem felel meg a mai elvárásoknak, a födém szigetelésére is ráfér egy kis erősítés.

Milyen legyen a homlokzatszigetelés?
A homlokzati hőszigetelés vastagsága minimum 10 centiméter legyen. Ez a vastagság szüksége általában ahhoz, hogy a régi családi házunk hőszigetelés megfeleljen a korszerű elvárásoknak, és kézzel foghatóan érezzük a hatást a fűtési számlánkon. A homlokzat felújításnál a szigetelő anyag csak egy része a költségeknek, így lényegesen költséghatékonyabb a vastagabb szigetelő réteg.