Konyhabútor

Lakásfelújítás alkalmával a szinte mindig új konyhabútor kerül az megszépült otthonunkba.

KonyhabútorAz egyedi konyhabútor beépítése alkalmával a lakásfelújítás szakemberei közül a villany és vízszerelőnek még van feladata a háztartási gépek, a konyhai világítások, a mosogató, a mosogató és mosógép bekötésével, üzembe helyezésével.
Mint kiderült a szakember kollégáink kiválóan tudnak együtt dolgozni a bútorasztalossal.

Ezen felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy a lakásfelújítás részeként vállaljuk a bútorok, különösen a konyhabútor elkészítését is.
Ezzel a kívánjuk a lakberendezői tervezés, a nyílászárók cseréje mellett teljessé tenni a lakásfelújítás szolgáltatásainkat.
Az új, bútorkészítés szolgáltatásunkat természetesen a kiváló bútorasztalos kollégák alapozzák meg.

Hogyan történik a konyhabútor tervezés és készítés?

Mint ahogyan a lakásfelújítás kivitelezését, a konyhabútor készítését is egy rövid felmérés és igényegyeztetés előzi meg.
Ennek alapján készítjük el a konyhabútor terveket és az árajánlatunkat. A konyhabútor készítés a teljes lakásfelújítás részét képezi az ajánlatkészítéstől a kivitelezés befejezéséig.
Önnek nem kell külön egyeztetnie az időpontokat az egyes kivitelezőkkel. Egyetlen személlyel tartja kapcsolatot, aki felel teljes kivitelezésért, irányítja a minőségi kivitelezést, gondoskodik a munkák pontos ütemezéséről.

Próbálja ki új szolgáltatásunkat, rendelje meg a konyhabútorát is tőlünk!


Magas fényű konyhabútor