Lakásfelújítás, családi ház felújítás magas műszaki tartalommal.

Belsőépítészeti kivitelezések Budapesten.

Lakásfelújítás étkezőTársasházi lakások, panellakások, üzletek és irodák belsőépítészeti kivitelezése cégünk fő profilja. Olyan széleskörű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, amely magába foglalja az egyes szakipari munkákon túl a kapcsolódó tevékenységeket is. A lakberendezői tervezéstől az ablakok, ajtók szállításán és beépítésén át a bútorok, egyedi bútorok gyártásáig tudjuk vállalni a kivitelezéseket.

Az üzletek, irodák kialakításakor, felújításakor az új helyiségeknek az esztétikai normákon, a dizájnon, a funkcionalitáson túl meg kell felelniük a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak is. Mi, ezek alapján tervezünk és kivitelezünk.

A szolgáltatásaink széles kínálatából Ön egyedileg is összeválogathatja azokat, amelyekre épp szüksége van. Minden megrendelői igényt képesek vagyunk kielégíteni.   

Teljes lakásfelújítás.

Egy teljes lakásfelújításhoz nem kőműves, burkoló, festő, illetve egyéb szakember szükséges. A munka olyan sokrétű, olyan komoly szervezést igényel, hogy gyakorlott kivitelező szükséges hozzá. A szakipari munkák megszervezése a bontástól a teljes kivitelezésig, a költségek a vállalt szinten tartása, komoly felkészültséget igényel a kivitelezőtől.

Mi, olyan tapasztalattal rendelkezünk ezen kivitelezések terén, amely alkalmassá tesz bennünket a munkálatok korrekt, a vállalt határidőre, kiváló minőségben történő befejezésére.

Fűtésszerelés

A teljes lakásfelújítást mindenki el tudja kezdeni. Mi be is tudjuk fejezni, és magas minőségben átadni a megújult otthonát.

Részleges lakásfelújítás.

A társasházi lakások, a panelek felújítása esetén számtalan esetben előfordul, hogy nincs lehetőségünk a teljes felújítására. Ilyenkor csak a lakás bizonyos részei, helyiségei kerülnek felújításra.

A leggyakrabban a fürdőszoba felújítást, a konyha felújítását kérik ügyfeleink, de gyakran előfordul a festés, a burkolatcsere is. Panellakások esetében gyakori a WC, a panelfürdőszoba felújítás.

Ha lakásfelújításon, részleges lakásfelújításon gondolkodik, vagy csak tanácsot szeretne a kivitelezéssel, annak költségeivel kapcsolatban, keressen bennünket.

Lakásfelújítás három az egyben.

A lakástulajdonosok számára igyekszünk több segítséget adni a „Lakásfelújítás három az egyben” szolgáltatásunkkal. Segítünk az új lakásbelső tervezésében, kitalálásában lakberendező ötletekkel, lakberendezői tervezéssel.

Vállaljuk a lakásfelújítás kivitelezését rövid, de vállalható határidővel. A kivitelezés folyamán Önnek nem kell a „postás” szerepét vállalnia a lakberendező és a kivitelező között.

Családi ház felújítás.

Családi ház felújításRégi családi házak esetében vállaljuk a külső és belső, de vállaljuk a tetőfelújítást is.

A családi házak belső felújításakor igény szerint új víz és villamos hálózatot építünk, korszerű fűtési rendszert telepítünk. A régi elavult ajtókat, ablakokat kicseréljük. Felújítjuk a falakat, új burkolatokat rakunk le.

Családi házak külső felújításakor vállaljuk a homlokzat utólagos szigetelését, felújítását, újra színezését. A lábazatok, a járdák és kerítések felújítását. A családi ház tetőszerkezetének cseréjét, javítását, felújítását.

Családi ház építés.

A családi ház építése, az elkészült tervek alapján, büszkén állíthatjuk, hogy mára már rutinfeladat számunkra.

A házépítésre előre elkészített ütemterv alapján kerül sor. A kőműves, az ácsmunkákon kívül vállaljuk a komplett víz, fűtés, és villanyszerelést, a nyílászárók szállítását és beépítését, a burkolást és a festést is.

Nyílászárók cseréje.

Műanyag ablakA lakásfelújítások és egyéb belsőépítészeti kivitelezések gyakran együtt járnak a nyílászárók cseréjével. Csak a műanyag ablakok területén három neves ablakgyártó partnerünk teljes nyílászáró kínálatát tudjuk szállítani. A felmérést, az új nyílászárók tervezését, megrendelését és beépítését mi végezzük.

A beltéri ajtók és a bejárati ajtó tekintetében sincs szégyellni valónk. Az egyszerűbb dekor ajtóktól a CPL ajtókon keresztül a festett, a laminált MDF ajtókig, illetve a furnérozott, esetleg üvegajtókig tudunk szállítani. A bejárati ajtó kínálatunk kicsit szerényebb. Csak műanyag, acél, és fa bejárati ajtóval tudunk szolgálni.