Lakásfelújítás szolgáltatásaink

Lakásfelújítás kivitelezés

Lakásfelújítás, a hálószobaLakásfelújítás kivitelező vállalkozásként komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

A teljes, vagy részleges felújításon kívül, segítünk a lakásfelújítás tervezésében, a nyílászárók cseréjében, a bútorok kiválasztásában, elkészítésében, a lakás berendezésében, és még a költözésben is.

Már a lakásfelújítás árajánlat kérésekor megjelölheti, mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik elsődlegesen. Ez fontos számunkra, hiszen ebből tudjuk, hogy az ajánlatunk elkészítéséhez szükséges-e helyszíni felmérés, és az mennyi időt vesz igénybe.

A lakásfelújítás menete.

GyerekszobaA lakásfelújítás kivitelezését egy részletes árajánlat adása előzi meg, attól függetlenül, hogy az helyszíni felmérés alapján készült, vagy sem. Az árajánlat lesz az alapja a kivitelezésnek, így a módosításokat is átvezetünk rajta.

A lakásfelújítás megkezdését minden esetben megelőzi a szerződés megkötése az árajánlatban felsorolt munkák elvégzésére. A szerződés megkötésekor pontosítjuk a részleteket, különösen a kivitelezési ütemtervet, a minőségellenőrzési pontokat, a költségeket, stb.

A teljes lakásfelújítás kivitelezés idején, folyamatos kapcsolatban állunk az ügyfeleinkkel. Tájékoztatjuk az elvégzett munkákról, az esetleges akadályokról, és mindenről, ami valamilyen formában befolyásolhatja a kivitelezést, illetve a határidőket.

PanelfelújításMinden lakásfelújítás, vagy ahhoz kapcsolódó kivitelezésünknek van egy felelőse, ha úgy tetszik projektvezetője, aki Önnel egyeztet. Önnek nem kell a szakemberekkel külön-külön egyeztetnie, minden kérdésben ez a kolléga lesz a partnere. Általában, már a helyszíni felmérést és az árajánlat elkészítését is a későbbi felelős kollégánk végzi.

A kivitelezés átadása.

A lakásfelújítás átadása-átvétele az egyik legfontosabb művelet a az ügyfelek és a mi számunkra is. Erre mindig megfelelő időt szánunk. A teljes lakásfelújítás alkalmával szervezünk egy előzetes vagy próba átadást is.

Biztosítunk megfelelő időt az Ön számára, hogy részletesen átnézhesse otthonát, a munkánk minőségét. Ebben látjuk a garanciát arra, hogy Ön is csatlakozzon az elégedett ügyfeleink közé.