Lakásfelújítás vízszerelés

A lakásfelújítás kivitelezések során az egyik sarkalatos kérdés a vízszerelés beillesztése a technológiai folyamatba.

VízszerelésAkik túl vannak egy olyan lakásfelújításon, ahol a vízszerelést nem az a vállalkozó végezte, aki a többi munkákat azok tudják. A vízszerelési munkákat több részletben lehet elvégezni, így nehéz összehangolni a többi munkákkal.
Régen ez nem jelentett problémát, mert a kőműves munkák leálltak a vízszerelés idejére, és ha végzett a vízszerelő, akkor folytatódott a technológia szerint a munkavégzés. Ez esetenként igénybevett egy-két hetet, de senkit nem zavart.

A felgyorsult világunkban már elképzelhetetlen az, hogy egy egyszerű lakásfelújítás hónapokig tartson.

Ezért minden kivitelező vállalkozás azon igyekszik, hogy a vízszerelést is saját maga kivitelezze. Így tettünk mi is. A vízszerelés kivitelezését is vállaljuk a teljes lakásfelújítás keretében. Sőt, vállalunk vízszerelő munkákat önálló kivitelezés formájában is. A teljes lakásfelújítás alkalmával Önnek nem kell külön a vízszerelővel, villanyszerelővel megállapodnia, nem kell az egyes tevékenységek esetleges csúszása miatt heteket várnia.

A lakásfelújítás ütemtervet úgy készítjük el, hogy nem várnak egymásra az egyes szakemberek. A folyamatos munkavégzés csak a technológiai száradási időkre szakad mag. Egy másik előnye is van annak, ha mi végezzük a vízszerelést is. Minden lakásfelújításnál előfordulhatnak módosítások a kivitelezés folyamán. Ezeket a módosításokat így lehet a leg rugalmasabban kezelni az átadási határidő jelentősebb módosítása nélkül.