Nyílászárók

Lakásfelújítás, a nyílászárók cseréje.

AjtóMire egy lakás teljes felújításra szorul, az ajtók, ablakok állapota is meglehetősen rossz állapotban van. Az ablakok csereéje már csak a fűtésköltségek csökkentése miatt is indokolt, az esztétikai szempontokról nem is beszélve. A régi beltéri ajtók sem felelnek már meg a mai elvárásoknak. A padlóburkolatok cseréjével, már nem érdemes ragaszkodnunk a régi, megcsúnyult ajtókhoz sem. Végül ejtsünk szót a bejárati ajtóról is. A bejárati ajtó azon kívül, hogy meghatározza a rólunk alkotott képet az érkező vendégeinknél, fontos szerepet játszik a lakásunk biztonságában is.

Az ajtó, az ablakok cseréje manapság már nem úgy történik, hogy keresünk egy megfelelő méretű nyílászárót a kereskedésekben, megvásároljuk és beépítjük. Ma, már szinte mindegyik nyílászáró rendelhető egyedi méretben, amely szinte tökéletesen illeszkedik a régi helyére. Ezáltal a beépítés után minimális faljavításra van szükség. Így történi ez a lakásfelújítás alkalmával történő ablak, ajtócsere alkalmával is.

A nyílászárók beépítése.

Műanyag ablakmetszetA lakásfelújítás kivitelezése során az új ajtók, ablakok más-más időpontban kerülnek beépítésre. Ezt az alkalmazott új technológiák kívánják meg.
Az ablakok, a bontási a vakolási, vakolatjavítási, illetve az aljzatbetonozási munkák után kerülnek beépítésre. Ezzel minimalizálva a kivitelezés közben esetleges sérüléseket. Ugyanígy történik a bejárati ajtó esetében is a beépítés.

A beltéri ajtók esetében más a helyzet. Az új beltéri ajtóknál már nem képezünk küszöböt, a helységek közötti különböző burkolatok között, csak egy diszkrét burkolatváltó profil helyezkedik el. Az ajtó széleit pedig az ajtó anyagával megegyező takaróléccel zárjuk le.
Ebből következik, hogy a beltéri ajtók a felújítás végén, a burkolás, a festés, a tapétázás után kerülnek beépítésre.

Nyílászárócsere szolgáltatásunk.

A teljes lakásfelújítás keretében, vállaljuk az új ablakok, ajtók szállítását, beépítését is. Így nem kell Önnek külön egyeztetni egy másik szolgáltatóval is.
Ön kiválasztja a megfelelő nyílászárókat, mi a megfelelő időben leszállítjuk, és beépítjük. Az elmúlt évek során a nyílászáró gyártókkal kialakított jó kapcsolatunknak köszönhetően, szinte bármilyen nyílászárót tudunk szállítani, jó minőségben és elfogadható áron.

Kérjen ajánlatot tőlünk a nyílászárók cseréjére.

Műanyag ablak