Panellakás átalakítása

A panellakások felújítás minden esetben valamilyen átalakítással is jár.


Panelfelújítás

A teljes panelfelújítás alkalmával a helyiségek funkciója is változhat, de bizonyos panel válaszfalak kibontására, megszüntetésére, különböző új ajtónyalások vágására is szükség lehet. A panel átalakítás tervezésekor mindig felmerül a kérdés, mely falak kibontására van lehetőségünk.

Panellakás falbontás.

A panellakások öntartó falai, ezek többnyire 5 cm-es falvastagságúak, statikai szempontból bonthatóak. A főfalak, amelyek 10-15 cm vastagságúak, elbontása nem lehetséges, a különböző falnyílások vágásánál is nagyon körültekintőnek kell lennünk. Valamennyi falbontás és falvágás előzetes statikai vizsgálatot igényel és esetenként engedélykötelesek.

Panel konyhabútorDe, mi a baj a panellakásokkal?

ZuhanykabinA panellakások építésekor más igény kielégítésére törekedtek a tervezők. A minél több szoba, a minden helyiség ajtóval történő zárhatósága, nagymértékű zsúfoltságot eredményezett. A költséghatékony megoldások vezettek a csupasz beton tapétázásához, az alumínium vezetékek alkalmazásához.

A mai igényeknek megfelelően a panellakások esetében is nagyobb tereket, praktikusan otthonos belső elrendezéseket szeretnénk. A lakás átalakítása, felújítása alkalmával cserélni kell a teljes víz és elektromos hálózatot. Lehetőségünk nyílik az egyedi, modern fürdőszoba és konyha kialakítására és a korszerű világítási rendszer kiépítésére.

A panelfelújítás, átalakítás kivitelezése.

Ha elkészült az egyedi panelfelújítási ötleteket is tartalmazó terve, már csak a megfelelő kivitelező megtalálása a feladata. Számtalan panellakás felújításával, átalakításával a hátunk mögött, bátran kijelentjük, hogy az Otthon Team a megfelelő választás az Ön számára is.

Kérje részletes panelfelújítási árajánlatunkat!

Festés, stukkó ragasztás
Panel zuhanykabin
Panel vízszerelés
Egyedi konyhabútor panellakásba.
Panel falvágás
Laminált padló