Referenciák

Lakásfelújítás Gödöllő

Panelfelújítás GödöllőA panellakás felújítása során teljes vízvezeték cserére került sor, cserére kerültek a burkolatok, az elektromos vezetékek, a radiátorok, a nyílászárók, és új redőnyök, rovarhálók lettek felszerelve.

A lakás bontása során leszedtük a régi tapétát, felszedtük a padlószőnyegeket, a burkolatokat. A fürdőszoba, a konyha is teljes burkolat és szaniterbontáson esett át.

Az eredeti ablakokat teljesen kibontottuk a tokkal, az erkélyajtóval együtt, és új műanyag 7 légkamrás Horizont Ps Penta Plus ablakokat, erkélyajtót építettünk a helyére.

A bejárati ajtó, és a beltéri ajtók is cserére kerültek. A színes műanyag bejárati ajtó megfelel a mai biztonságtechnikai és a MABISZ elvárásoknak. A beltéri ajtók egyedi méretre gyártott dekoratív CPL beltéri ajtók kerültek beépítésre.

A panellakás villanyszerelése során teljesen új elektromos hálózatot építettünk ki, amely megfelel az új fogyasztási igényeknek. Elektromos tűzhely, klíma, az új lakásberendezésnek megfelelő konnektor, és világítási áramköröket építettünk ki. Természetesen cserére került a lakáselosztó is.

A lakás falfelületei a gletteléssel és festéssel és a stukkó felragasztásával nem is emlékeztetnek egy panellakásra. A konyha, fürdőszoba, a közlekedő hidegburkolatot kapott, míg a nappalit és a szobákat laminált padlóval burkoltuk.

Panellakás Budapest

Panelfelújítás Budapesten

Panellakás felújításaA lakásfelújítás kivitelezéseink jelentős részét a panellakások felújítása teszi ki. A panellakások felújítása Budapesten is egyre nagyobb szeletet jelent a lakásfelújítások piacán. Ez a jelenség vállalkozásunkat nem érintette kedvezőtlenül, hiszen a panellakások felújítása a kezdetektől kedvenc kivitelezéseink közé tartozott.

A számtalan panelfelújítás referenciánk közül most azt emelnénk ki, ahol a panellakás felújítása alkalmával előforduló munkák szinte mindegyike előfordult. A panel ablakok cseréje, a beltéri ajtók, a bejárati ajtó cseréje mellett a válaszfalbontás, az ajtónyílás vágása, és a teljes burkolatcsere is megtörtént.

A fürdőszoba, a konyha felújításakor alkalmazott egyedi megoldások, a színek összhangja nagyrészt a tulajdonos kreativitását tükrözik. Mi, csak ezen ötletek kivitelezését, megvalósítását végeztük. Ez valamennyi kivitelezésünkre igaz egyébként. Az általunk felkínált lehetőségek, ötletek, lakberendezési tippek közül a tulajdonos döntése határozza meg, mi kerül megvalósításra a lakásfelújítás alkalmával.

Néhány gondolat a felújított panellakásról.

Régi polgári lakás felújítása Budapesten

Fürdőszoba búrkolásBudapest VIII. kerületi lakás felújítása során kihívást jelentett számunkra, az épület előtti forgalmas sétáló utcán keresztül a jelentős mennyiségű bontási törmelék rugalmas és gyors elszállítása.

Ezeknél a régi lakásoknál előfordul, olyan a szomszéddal közös fal, amely vastagsága nem több mint 5 centiméter. Ezt a problémát ytong falazó elemmel történő melléfalazással oldottuk meg.

A lakásban csak a falak nagy része, és a födém maradt a régi. Új nyílászárók, új elektromos, víz, és fűtési rendszer, új vakolás, festés, és burkolás. Úgy gondoljuk, hogy az eredmény magáért beszél.