Társasházi lakás felújítása, átépítése

Egyre gyakoribb az úgynevezett új építésű társasházi lakás felújítása.

Lakásfelújítás Budapest

A lakásfelújítás helyett inkább lakás átépítésről van szó. Az eredeti lakásbelsőt szeretné átalakítani a tulajdonos, a saját igényeinek megfelelően. Sajnos az eredeti állapot a tervezők, az építtetők minden igyekezete ellenére sem felel meg minden esetben az igényeknek. A kivitelezés minősége sem midig sikerült megfelelően, ami a „nagyüzemi” építés velejárója.

Bízza ránk a lakása átépítését, magas műszaki tartalmú felújítását. A minőségi kivitelezés mellett, a piacképes árakat és a határidős befejezést tudjuk ajánlani.

Lakásfelújítás, étkező

A lakásátépítés célpontjai.

Cserére kerülnek a beépített gyengébb minőségű burkolatok, javításra kerülnek az elég egyenetlen falfelületek, átépítésre kerül a fürdőszoba, a WC. A konyha átépítése gyakorlatilag mindig megtörténik, hiszen az új konyhabútornak megfelelően kell az elektromos és a víz kiállásokat módosítani.

A világítások is módosításra kerülnek az új lakberendezésnek megfelelően. Számos lakásban még a gyengébb minőségű dekorfóliás beltéri ajtók kerültek beépítésre, amelyek az évek alatt elhasználódtak, így indokolt a cseréjük jobb minőségű ajtókra.

Beltéri ajtó
Étkező
Fürdőszoba
Konyha
Közlekedő