Téglafal: a dekoráció fő eleme

Tégla dekoráció

A több száz éve használt téglakövek mára már a belsőépítészet egyik alapjául szolgál.

A lakásfelújítás alkalmával amennyiben van rá lehetősége, ne takarja el a téglafalakat, hiszen kiváló dekoratív tulajdonságai vannak.

Ez a fajta kivitelezés az 1900-as évek végén vált népszerűvé, amikor is a befejezetlen megjelenés egyre többször volt megtalálható a lakásfelújítások után. Sajnos nem mindenkinek van rá lehetősége, hogy téglafal legyen otthonában, ezért a legjobb megoldás ebben az esetben, ha imitálnak egyet.

A téglafalhatást többféleképen is el lehet érni lakásfelújításkor.

A legegyszerűbb megoldás erre a téglamintás tapéta, ami a kilencvenes években hódított igazán. Abban az esetben, amikor nem használhatunk tapétát vagy otthonunk falai nem téglából készültek, a legegyszerűbben téglafal dekorációval érhetjük el a hatást.

Ezt a fajta dekorációt otthona bármely helyiségében felhasználhatja a kamrától kezdve egészen a fürdőszobáig. Már csak egy fal, ami téglamintázatú képes megváltoztatni az egész helyiség légkörét, rusztikus érzést kölcsönözve annak. A természetes anyagok és a téglafal kombinációja lenyűgöző belső megoldásokat kínál lakberendezés során.