Ajtó, ablak

Beltéri ajtók

Beltéri ajtók szállítása és beépítése.

CPL beltéri ajtókLakásfelújítás kivitelezéseink alkalmával vállaljuk a beltéri ajtók szállítását és beépítését is. Az elmúlt évek alatt olyan jó kapcsolatot sikerült kiépítenünk a beltéri ajtók gyártóival, hogy az otthona nyílászáróit megrendelheti tőlünk is.

Miért jó Önnek, ha tőlünk rendeli a beltéri ajtókat is?

Szélesebb kínálatot tudunk ajánlani, mivel több gyártóval vagyunk kapcsolatban. Piacképes árakon tudjuk vállalni a beltéri ajtók szállítását és beépítését. Önnek nem kell külön egyeztetnie a nyílászárók szállítási, beépítési idejét, ez mi ütemezzük. Ugyanazokat a minőségi, garanciális feltételeket, minőségi tanúsítványokat kapja. Ha a lakásfelújítással kapcsolatosan bármilyen minőségi, vagy garanciális észrevétele van, egy ugyanazzal a szolgáltatóval kell egyeztetnie, nincs egymásra mutogatás.

Milyen beltéri ajtót választhat?

Szinte bármilyen típusú, színű és minőségű beltéri ajtót választ, mi tudunk rá ajánlatot adni. Különböző prospektusokból választhat, segítünk megérteni az egyes típusok műszaki tartalmát, a beépítési sajátosságait.

Ablakcsere

Lakásfelújítás, ablakcsere!

A lakásfelújítások alkalmával többféle ablaktípust építettünk már be. Az ablakcsere tapasztalataink alapján két ablaktípust találtunk, amelyet különösen ajánlunk a társasházi lakásokba.

Mindkét ablak bizonyított az ablakcserék és az idő során. A stabil profil és vasalat, a kiváló hőszigetelt üvegezés, és nem utolsó sorban a kedvező ár-érték arány miatt jó szívvel ajánljuk minden lakásba.

Vállajuk az ablakok, erkélyajtók szállítását és beépítését egyaránt!

Hét légkamrás műanyag ablakA hét légkamrás műanyag ablak!

Horizont Ps Penta Plus műanyag ablak a kiváló hőszigetelési képességgel, a Maco vasalatnak köszönhetően stabil szerkezettel, és kétszeres esztétikus tört éllel rendelkezik.

Nem véletlenül illetik ezeket a műanyag ablakokat a „Hétlégkamrás Csoda” fantázianévvel.

A Horizont Ps Penta Plus ablakok rendelhetőek több színben, akár kívül és belül más-más színben is. Rendelhetőek továbbá redőnnyel, rovarhálóval, rovarhálóval kombinált redőnnyel, nyíló, bukó-nyíló kivitelben is.

És most a műanyag ablak műszaki paraméterei:

  • Az ablaktok 7 légkamrás 75 mm-es profil kétszeres esztétikus tört éllel.
  • Az ablakszárny 7 légkamrás 80 mm-es profil kétszeres esztétikus tört éllel.
  • Az alapüvegezés: 1.0 K Super Low-E + Argon gáztöltés
  • Maco vasalat.
  • Extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy.
  • Szürke, duplán körbefutó tömítés.
  • Környezetbarát és ólommentes profilanyag.

Kérje ajánlatunkat!

Nyílászárók

Lakásfelújítás, a nyílászárók cseréje.

AjtóMire egy lakás teljes felújításra szorul, az ajtók, ablakok állapota is meglehetősen rossz állapotban van. Az ablakok csereéje már csak a fűtésköltségek csökkentése miatt is indokolt, az esztétikai szempontokról nem is beszélve. A régi beltéri ajtók sem felelnek már meg a mai elvárásoknak. A padlóburkolatok cseréjével, már nem érdemes ragaszkodnunk a régi, megcsúnyult ajtókhoz sem. Végül ejtsünk szót a bejárati ajtóról is. A bejárati ajtó azon kívül, hogy meghatározza a rólunk alkotott képet az érkező vendégeinknél, fontos szerepet játszik a lakásunk biztonságában is.

Az ajtó, az ablakok cseréje manapság már nem úgy történik, hogy keresünk egy megfelelő méretű nyílászárót a kereskedésekben, megvásároljuk és beépítjük. Ma, már szinte mindegyik nyílászáró rendelhető egyedi méretben, amely szinte tökéletesen illeszkedik a régi helyére. Ezáltal a beépítés után minimális faljavításra van szükség. Így történi ez a lakásfelújítás alkalmával történő ablak, ajtócsere alkalmával is.

A nyílászárók beépítése.

Műanyag ablakmetszetA lakásfelújítás kivitelezése során az új ajtók, ablakok más-más időpontban kerülnek beépítésre. Ezt az alkalmazott új technológiák kívánják meg.
Az ablakok, a bontási a vakolási, vakolatjavítási, illetve az aljzatbetonozási munkák után kerülnek beépítésre. Ezzel minimalizálva a kivitelezés közben esetleges sérüléseket. Ugyanígy történik a bejárati ajtó esetében is a beépítés.

A beltéri ajtók esetében más a helyzet. Az új beltéri ajtóknál már nem képezünk küszöböt, a helységek közötti különböző burkolatok között, csak egy diszkrét burkolatváltó profil helyezkedik el. Az ajtó széleit pedig az ajtó anyagával megegyező takaróléccel zárjuk le.
Ebből következik, hogy a beltéri ajtók a felújítás végén, a burkolás, a festés, a tapétázás után kerülnek beépítésre.