Családi házak villanyszerelése

A családi házak felújítás, de a családi házak építése alkalmával is vállaljuk a villanyszerelést is. A villanyszerelő kivitelezéseket vállaljuk önálló kivitelezési formában is. A kivitelezésink alkalmával a villanyszerelést eddig is saját szakembereinkkel végeztük, így képesek vagyunk külön villanyszerelési kivitelezéseket vállalni.

Villanyszerelés a családi házak esetében.

VillanyszerelésA családi házak villanyszerelése a tervezéssel kezdődik. Mivel a tulajdonos ritkán készítteti el elektromos tervezővel a családi ház villamos tervét, felújítás esetében pedig szinte soha, a villanyszerelő szakértelmére van bízva az elektromos hálózat kiépítése.

Ez a gyakorlatban úgy történik, hogy a villamos kivitelező és a tulajdonos együtt meghatározzák, milyen fogyasztási helyek lesznek, és azok milyen teljesítmény igénnyel bírnak. A következő lépés a világítási helyek, világítási képek meghatározása.

Ha sikerült a fentieket meghatározni, a villanyszerelő megtervezi milyen vezetékrendszerrel, milyen elosztó berendezéssel lehet az elektromos rendszert szabványosan és biztonságosan kiépíteni a leg költséghatékonyabban. Igen a szabványosság és a biztonság az első szempont a költségek minimalizálása csak utána következhet.

Ha bennünket választ a villanyszerelés kivitelezésére, a kivitelezésen és az előírt érintésvédelmi mérésen túl mi elkészítünk egy átadási dokumentációt, amely tartalmazza az elektromos hálózat egyvonalas rajzát is.

Kérje ajánlatunkat a villanyszerelésre!

Családi ház építése
Családi ház villanyszerelés
Áramvédő kapcsoló