Nagy belmagasság, plusz tárolási lehetőségek?

A nagy belmagasság kihasználható.

Sokan vagyunk úgy vele, hogy az évek során felhalmozódott ruhamennyiség, emléktárgyak, használati eszközök egy idő után túlnövik a rendelkezésre álló helyet. Mit tehetünk akkor, ha kevésnek bizonyulnak a szekrények, de mégsem szeretnénk megszabadulni féltve őrzött kincseinktől? Erre kiváló lehetőséget kínálnak az egyébként pont e jellegzetességük miatt sokat szidott nagy belmagasságú ingatlanok.

Nem csak a tárolásra alkalmas galéria jelenthet nagy segítséget, de az alatta beépíthető szekrények is. A folyosón, vagy akár az egyes helyiségekben bátran kihasználhatjuk a felfelé rendelkezésre álló nagy tér előnyeit, és körben a falakra, akár 2-3 méteres magasságban kiépíthetünk zárt szekrényeket. Ma már speciális létrákat könnyedén beszerezhetünk bármely barkácsolási áruházban, melyekkel biztonságosan érhetjük el azokat a tárgyakat, ruhákat is, amelyeket a mindennapokban nem használunk.

A belsőépítészet az utóbbi években egyértelműen abba az irányba látszik elmozdulni, hogy az esztétikumot funkcionális előnyökkel is érdemes felruházni. Kivitelezés és anyagválasztás függvényében mutatós, és egyedi megoldással gyarapodhat otthonunk, amely nem utolsó sorban rendkívül hasznosnak is bizonyul a tárolás érdekében.