Lakásfelújítás három az egyben

Lakásfelújítás lakberendezővel és bútorasztalossal.

KonyhabútorA lakásfelújítás a tervezéssel kezdődik. A tervezés, az új otthonunk megtervezés a legfontosabb feladat a lakásunk felújításakor. Ezen múlik a hosszú távú komfortérzetünk, ezen múlik, mennyire leszünk büszkék a felújított otthonunkra.

A lakásfelújítás kivitelezése után következik a lakás bútorozása, a bútorok, konyhabútorok beépítése. A lakásfelújítás kivitelezés befejezése és a bútorok összeszerelése esetenként átfedésben van. A konyhabútor beépítése után tudja a vízszerelő bekötni a mosogatót, a mosogatógépet, a villanyszerelő beszerelni a koronavilágítást, és így tovább.

A „Lakásfelújítás három az egyben” szolgáltatásunkkal azon ügyfeleink kényelmét szeretnénk szolgálni, akik szeretnének komplett ajánlatot kérni a lakberendezői tervezés, a generál-kivitelezés, és az egyedi bútorok elkészítésének elvégzésére. Akik nem szeretnének több szolgáltatóval egyeztetni. Akik egy személlyel szeretnének megbeszélni minden a lakásfelújítással kapcsolatos kérdést.

Az új szolgáltatásunkat kérheti helyiségenként és részlegesen. Összeválogatva helyiségenként külön szolgáltatásokkal is. Kérheti a lakberendezői tervezést csak a nappalira, a bútorkészítést csak a konyhára, a lakásfelújítás kivitelezést a teljes lakásra vonatkozóan is.

Mi a szolgáltatásaink tekintetében rugalmasak vagyunk.