Lakásfelújítás Gödöllő

Panelfelújítás GödöllőA panellakás felújítása során teljes vízvezeték cserére került sor, cserére kerültek a burkolatok, az elektromos vezetékek, a radiátorok, a nyílászárók, és új redőnyök, rovarhálók lettek felszerelve.

A lakás bontása során leszedtük a régi tapétát, felszedtük a padlószőnyegeket, a burkolatokat. A fürdőszoba, a konyha is teljes burkolat és szaniterbontáson esett át.

Az eredeti ablakokat teljesen kibontottuk a tokkal, az erkélyajtóval együtt, és új műanyag 7 légkamrás Horizont Ps Penta Plus ablakokat, erkélyajtót építettünk a helyére.

A bejárati ajtó, és a beltéri ajtók is cserére kerültek. A színes műanyag bejárati ajtó megfelel a mai biztonságtechnikai és a MABISZ elvárásoknak. A beltéri ajtók egyedi méretre gyártott dekoratív CPL beltéri ajtók kerültek beépítésre.

A panellakás villanyszerelése során teljesen új elektromos hálózatot építettünk ki, amely megfelel az új fogyasztási igényeknek. Elektromos tűzhely, klíma, az új lakásberendezésnek megfelelő konnektor, és világítási áramköröket építettünk ki. Természetesen cserére került a lakáselosztó is.

A lakás falfelületei a gletteléssel és festéssel és a stukkó felragasztásával nem is emlékeztetnek egy panellakásra. A konyha, fürdőszoba, a közlekedő hidegburkolatot kapott, míg a nappalit és a szobákat laminált padlóval burkoltuk.

A panellakás felújításával ismét bizonyítást nyert, hogy a panellakásból is lehet modern és kényelmes otthont varázsolni.
Mintha nem is panelben lennénk!