Panellakás Budapest

Panelfelújítás Budapesten

Panellakás felújításaA lakásfelújítás kivitelezéseink jelentős részét a panellakások felújítása teszi ki. A panellakások felújítása Budapesten is egyre nagyobb szeletet jelent a lakásfelújítások piacán. Ez a jelenség vállalkozásunkat nem érintette kedvezőtlenül, hiszen a panellakások felújítása a kezdetektől kedvenc kivitelezéseink közé tartozott.

A számtalan panelfelújítás referenciánk közül most azt emelnénk ki, ahol a panellakás felújítása alkalmával előforduló munkák szinte mindegyike előfordult. A panel ablakok cseréje, a beltéri ajtók, a bejárati ajtó cseréje mellett a válaszfalbontás, az ajtónyílás vágása, és a teljes burkolatcsere is megtörtént.

A fürdőszoba, a konyha felújításakor alkalmazott egyedi megoldások, a színek összhangja nagyrészt a tulajdonos kreativitását tükrözik. Mi, csak ezen ötletek kivitelezését, megvalósítását végeztük. Ez valamennyi kivitelezésünkre igaz egyébként. Az általunk felkínált lehetőségek, ötletek, lakberendezési tippek közül a tulajdonos döntése határozza meg, mi kerül megvalósításra a lakásfelújítás alkalmával.

Néhány gondolat a felújított panellakásról.

Panelfürdő felújításA fürdőszoba szerény mérete mellett az aszimmetrikus kád beépítésével sikerült olyan használható fürdőszobát kialakítani, ahol elfér a mosógép, a törölközőszárító, van lehetőség a kád zuhanykabinként való használatára is.
A falbontás, fal áthelyezés lehetőséget adott egy olyan étkező és konyha kialakítására, ahol a háziasszony nincs kirekesztve a családi társaságból, társalgásból.
A gipszkarton dobozolásokkal eltakart fűtéscsövek és a bennük elhelyezett spotlámpák egyedi világítást, egyedi hangulatot varázsolnak a lakásba.
Az elvégzett átalakítások, a gyönyörű burkolatok, a beltéri ajtók, az új bútorok, olyan hangulatot kölcsönöz a lakásnak, mintha nem is panelben lennénk.

Panel ablakcsere
Panel beltéri ajtók
Panelfelújítás
Fürdőkád beépítése
Panel villanyszerelés
Rejtett világítás