Rólunk

Lakásfelújítás Budapesten 2007 óta!

Kapcsolat: Balázs István +36 30 935 7335

Visszatekintés.

Vállalkozásunk mintegy hat éve foglalkozik társasházi lakások, családi házak, irodák és üzletek felújításával, építésével, generál-kivitelezésével. Szakmai tudásunkat, szolgáltatásainkat úgy igyekeztünk fejleszteni, hogy maradéktalanul kiszolgálhassuk Ügyfeleink igényeit.

Ezen fejlesztéseknek köszönhetően felvehettük szolgáltatásaink közé a homlokzati nyílászárók forgalmazását, cseréjét stabil beszállítói háttérrel. A komplex szolgáltatásainknak köszönhetően Ügyfeleinknek megoldást tudunk kínálni a lakásfelújítás, az iroda- vagy üzletfelújítás valamennyi kérdésére. A kibővített szolgáltatásainknak és számtalan elégedett Ügyfelünknek hála, elérkezettnek találtuk az időt a továbblépésre.

A jelen.

2014-ben új neve lett a cégünknek. Olyan cégnevet szerettünk volna, amely jobban tükrözi a kibővült szolgáltatásinkat és a kivitelező csapatunk elhivatottságát a minőségi munkavégzés iránt. Az új nevünk az Otthon Team Ép-Tech Kft. lett.

Ma már segítségére lehetünk az otthonuk felújítását tervezgető Ügyfeleinknek a lakberendezői tervezéstől, a felújítás teljes kivitelezésén, az egyedi bútorok elkészítésén át, a lakás teljes berendezéséig, beleértve a polcok, karnisok, lakberendezési tárgyak felszerelését és a takarítást is.
Ki tudjuk szolgálni megrendelőink azon igényét, hogy a teljes lakásfelújítás alatt csak egy céggel, annak a kivitelezés vezetésére kijelölt projektvezetőjével kell egyeztetniük.

Tervezzük a jövőt.

Ügyfeleink rugalmas és magas minőségi színvonalon történő kiszolgálásával, új technológiák bevezetésével és szakember csapatunk folyamatos képzésével szeretnénk a versenyképességünket megtartani, fokozni a piacon. Meggyőződésünk, hogy hosszú távú működésünk kulcsa a korrekt partneri együttműködés megtartása úgy az ügyfeleinkkel, mint a beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal.

Hiszünk abban, hogy a magas szakmai színvonalon végzett, minőségi kivitelezésekre hosszú távon sem csökken a kereslet.

Cégadatok:

Otthon Team Ép-Tech Kft.
1078 Budapest Cserhát u. 15. fsz. 3.
Adószám: 24881223-2-42
Cégj.szám: 01-09-187394

Otthon Team Kft.