Falburkolatok

Falburkolat a fürdőszobában

A lakás dizájn kialakításakor alapkérdés a falak színe, a falburkolatok, a tapéta kiválasztása.

A lakásfelújítás alkalmával számtalan lehetőségünk van a falak kialakítására. Maradhatunk az egyszerű festésnél egy jó színválasztással, de újra divatos a tapéta is. Újabban a festett falakat gyakran kombinálják tapéta sávokkal is, és egyre népszerűbb a dekorfestés is.

A beltéri falburkolatok legújabb divatja a kőburkolatok, a stegu burkolatok, dekorációs elemek alkalmazása. A nappali, a közlekedők, az étkező egyes falfelületeinek kőburkolása rendkívül hatásos dizájnelem lehet. A színek, a falburkolatok, a bútorok összeválogatása nem egyszerű feladat, de rendkívül egyedivé, hangulatossá tehetjük otthonunkat a helyes alkalmazásukkal.

Ha van egy határozott elképzelésünk egyszerű a dolgunk, de igénybe vehetjük lakberendező, belsőépítész segítségét is. Ötleteket meríthetünk a lakásfelújítás területén nagy tapasztalattal rendelkező kivitelezőktől is. Természetesen az interneten is böngészhetünk jó ötletek, jó megoldások után. Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő falburkolási, festési megoldásokat, már csak a megfelelően szakképzett kivitelező kiválasztása fontos.