Régi polgári lakás felújítása

A lakásfelújítás az lakásfelújítás!?

Panelfelújítás

Alapvetően ezt gondolnánk, de a polgári lakások felújítása mégis különbözik az és egyéb társasházi lakások felújításától. A régi polgári lakások esetében a falak, az aljzat előkészítése, felújítása kicsit munka és anyagigényesebb. A fűtési rendszer teljes többnyire átépítésre, korszerűsítésre szorul.

De, miben más ez a lakásfelújítás?

A lakásfelújítás lényegesen nagyobb szabadságot is jelent a polgári lakások esetében. A régi polgári lakások remek lehetőséget biztosítanak az egyedi lakberendezési stílusok megvalósításához. A fürdőszobában lehetőségünk van az egyre divatosabb épített zuhany kialakítására. A nagy belmagasságok lehetőséget biztosítanak a galériaépítésre, amellyel komfortosabbá tehetjük a lakást.

A falak vakolata többnyire omladozik, az irreálisan vastag rétegben felvitt vakolatok nem minden esetben javíthatóak foltonként. Ilyenkor a teljes vakolat lebontása és a felület újravakolása a megfelelő megoldás. Esetenként a falak gipszkarton előtétfallal történő eltakarása csökkenti a kivitelezési időt. Az újravakolt falak már olyan egyenes felületet biztosítanak, hogy bármilyen tapétát, festést, dekorációt felvihetünk rá. Alkalmazhatjuk a legmerészebb világítási megoldásokat, fényeffekteket is.

Az aljzatot ezeknél a lakásoknál több esetben egy salakágyba fektetett padlószerkezet tartja. Az aljzatcsere, az újraburkolás, csak a salakágy szintezése és egy aljzatbeton réteg felhordása után lehetséges. Ez lehetőséget teremt a padlófűtés, vagy egy a padlófűtéssel kombinált radiátoros fűtés kialakítására is egyben. A régi konvektorok helyett mindenképp indokolt egy korszerű gázkazánnal üzemelő, ésszerűen szabályozható fűtési rendszert kiépíteni.  

A felújítás kivitelezése.

Régi polgári lakás felújításaA régi polgári lakás felújítása nem minden kisvállalkozás számára vonzó kihívás. De, azok számára, akik rendelkeznek a megfelelő gyakorlattal, és szakemberekkel, kedvenc kivitelezésük egy régi polgári lakás felújítása.

Engedje meg, hogy részesei lehessünk annak a nagy átváltozásnak, csodának, ahogy az Ön által megvásárolt lepusztult lakás egy gyönyörű modern polgári otthonná alakul.

Kérje tanácsunkat és ajánlatunkat Budapesten!

Ablakok lakásfelújítás előtt.
Ablakok lakásfelújítás, ablakcsere után.
Fürdőszoba felújítás közben.
Fürdőszoba felújítás után.
Burkolás