Lakásfelújítás

Lakásfelújítás szolgáltatásaink

Lakásfelújítás kivitelezés

Lakásfelújítás, a hálószobaLakásfelújítás kivitelező vállalkozásként komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

A teljes, vagy részleges felújításon kívül, segítünk a lakásfelújítás tervezésében, a nyílászárók cseréjében, a bútorok kiválasztásában, elkészítésében, a lakás berendezésében, és még a költözésben is.

Már a lakásfelújítás árajánlat kérésekor megjelölheti, mely szolgáltatásunk iránt érdeklődik elsődlegesen. Ez fontos számunkra, hiszen ebből tudjuk, hogy az ajánlatunk elkészítéséhez szükséges-e helyszíni felmérés, és az mennyi időt vesz igénybe.

A lakásfelújítás menete.

GyerekszobaA lakásfelújítás kivitelezését egy részletes árajánlat adása előzi meg, attól függetlenül, hogy az helyszíni felmérés alapján készült, vagy sem. Az árajánlat lesz az alapja a kivitelezésnek, így a módosításokat is átvezetünk rajta.

A lakásfelújítás megkezdését minden esetben megelőzi a szerződés megkötése az árajánlatban felsorolt munkák elvégzésére. A szerződés megkötésekor pontosítjuk a részleteket, különösen a kivitelezési ütemtervet, a minőségellenőrzési pontokat, a költségeket, stb.

A teljes lakásfelújítás kivitelezés idején, folyamatos kapcsolatban állunk az ügyfeleinkkel. Tájékoztatjuk az elvégzett munkákról, az esetleges akadályokról, és mindenről, ami valamilyen formában befolyásolhatja a kivitelezést, illetve a határidőket.

Régi polgári lakás felújítása

A lakásfelújítás az lakásfelújítás!?

Panelfelújítás

Alapvetően ezt gondolnánk, de a polgári lakások felújítása mégis különbözik az és egyéb társasházi lakások felújításától. A régi polgári lakások esetében a falak, az aljzat előkészítése, felújítása kicsit munka és anyagigényesebb. A fűtési rendszer teljes többnyire átépítésre, korszerűsítésre szorul.

De, miben más ez a lakásfelújítás?

A lakásfelújítás lényegesen nagyobb szabadságot is jelent a polgári lakások esetében. A régi polgári lakások remek lehetőséget biztosítanak az egyedi lakberendezési stílusok megvalósításához. A fürdőszobában lehetőségünk van az egyre divatosabb épített zuhany kialakítására. A nagy belmagasságok lehetőséget biztosítanak a galériaépítésre, amellyel komfortosabbá tehetjük a lakást.

Társasházi lakás felújítása, átépítése

Egyre gyakoribb az úgynevezett új építésű társasházi lakás felújítása.

Lakásfelújítás Budapest

A lakásfelújítás helyett inkább lakás átépítésről van szó. Az eredeti lakásbelsőt szeretné átalakítani a tulajdonos, a saját igényeinek megfelelően. Sajnos az eredeti állapot a tervezők, az építtetők minden igyekezete ellenére sem felel meg minden esetben az igényeknek. A kivitelezés minősége sem midig sikerült megfelelően, ami a „nagyüzemi” építés velejárója.

Bízza ránk a lakása átépítését, magas műszaki tartalmú felújítását. A minőségi kivitelezés mellett, a piacképes árakat és a határidős befejezést tudjuk ajánlani.

Panellakás átalakítása

A panellakások felújítás minden esetben valamilyen átalakítással is jár.


Panelfelújítás

A teljes panelfelújítás alkalmával a helyiségek funkciója is változhat, de bizonyos panel válaszfalak kibontására, megszüntetésére, különböző új ajtónyalások vágására is szükség lehet. A panel átalakítás tervezésekor mindig felmerül a kérdés, mely falak kibontására van lehetőségünk.

Panellakás falbontás.

A panellakások öntartó falai, ezek többnyire 5 cm-es falvastagságúak, statikai szempontból bonthatóak. A főfalak, amelyek 10-15 cm vastagságúak, elbontása nem lehetséges, a különböző falnyílások vágásánál is nagyon körültekintőnek kell lennünk. Valamennyi falbontás és falvágás előzetes statikai vizsgálatot igényel és esetenként engedélykötelesek.

Gipszkarton szerelés

Mikor alkalmazzuk a gipszkartont az építés, a felújítás során?

Gipszkarton mennyezet

Álmennyezet gipszkartonból

A gipszkarton álmennyezet a leg gyakrabban alkalmazott gipszkarton megoldás. Kiválóan alkalmas a nagy belmagasságok csökkentésére, a repedezett mennyezetek elfedésére, illetve lehetőséget biztosít különböző világítások, design elemek beépítésére. Az álmennyezet fölötti térben tökéletesen elvezethetőek az elektromos vezetékek, illetve az egyéb gépészeti elemek (Pl.: elszívó, szellőző csatornák).

Gipszkarton válaszfalak

Gipszkarton válaszfalak alkalmazása kisebb költséggel jár, mint a hagyományos válaszfalaké, a csekély súlya miatt nem igényel födém megerősítést.

Az üreges szerkezete alkalmassá teszi a hangszigetelés, a hőszigetelés beépítésére. A gipszkarton válaszfalak építése, a gyors kivitelezési idő miatt, könnyen illeszthető a lakásfelújítás, a lakásépítés technológiai folyamatába.

Panellakás gipszkartonozásGipszkarton előtétfal

Gipszkarton előtétfalak építésével könnyen elrejthetjük a gépészeti csövek, berendezések azon részeit, amit esztétikai okokból nem szeretnénk látni a lakásunkban.

Az előtétfalba épített szervizajtóval biztosíthatóak azon gépészeti berendezések hozzáférhetősége (Pl.: vízóra), amelyekhez időnként hozzá kell férnünk.

Tetőterek beépítése

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba átépítésére, felújítására három ok miatt kerülhet sor.

FürdőszobaA fürdőszoba felújítás mellett döntünk, ha a fürdőszoba állapota nagyon leromlott, a fürdőkád megcsúnyult, a csempék, burkolólapok lekoptak, a beépített csapok csúnyák. A felújítás mellett döntünk akkor is, ha olyan hiba van a víz, vagy a villanyvezetékekben, ami miatt burkolatot kell bontanunk, és az esztétikus visszajavítás nem lehetséges. A fürdőszoba felújítására adjuk a fejünket akkor is, ha a fürdőszobadizájnt meguntuk, ha a fürdőkádat zuhanykabinra szeretnénk cserélni, vagy fordítva.

Az fürdőszoba tervezése.

A tervezés nem kis feladat, hiszen az adott alapterületre viszonylag sok berendezést szeretnénk elhelyezni úgy, hogy azok kényelmesen használhatóak legyenek. Gyakori eset, hogy a fürdőszoba megtervezésére szakember segítségét vesszük igénybe. Ez történhet lakberendező, belsőépítész felkérésével, de történhet gyakorlott, sokat látott lakásfelújítás kivitelező segítségével is.
Nálunk mindkét módra lehetősége van ügyfeleinknek.

A fürdőszoba felújítás, átépítés menete.

Lakásfelújítás vízszerelés

A lakásfelújítás kivitelezések során az egyik sarkalatos kérdés a vízszerelés beillesztése a technológiai folyamatba.

VízszerelésAkik túl vannak egy olyan lakásfelújításon, ahol a vízszerelést nem az a vállalkozó végezte, aki a többi munkákat azok tudják. A vízszerelési munkákat több részletben lehet elvégezni, így nehéz összehangolni a többi munkákkal.
Régen ez nem jelentett problémát, mert a kőműves munkák leálltak a vízszerelés idejére, és ha végzett a vízszerelő, akkor folytatódott a technológia szerint a munkavégzés. Ez esetenként igénybevett egy-két hetet, de senkit nem zavart.

A felgyorsult világunkban már elképzelhetetlen az, hogy egy egyszerű lakásfelújítás hónapokig tartson.

Ezért minden kivitelező vállalkozás azon igyekszik, hogy a vízszerelést is saját maga kivitelezze. Így tettünk mi is. A vízszerelés kivitelezését is vállaljuk a teljes lakásfelújítás keretében. Sőt, vállalunk vízszerelő munkákat önálló kivitelezés formájában is. A teljes lakásfelújítás alkalmával Önnek nem kell külön a vízszerelővel, villanyszerelővel megállapodnia, nem kell az egyes tevékenységek esetleges csúszása miatt heteket várnia.

Lakásfelújítás, villanyszerelés

Lakásfelújítás, villanyszerelésA teljes lakásfelújítás alkalmával felújításra kerül a lakás villamos hálózata is.

Ez a villanyszerelés, a régi lakások esetében gyakorlatilag a villamos hálózat teljes újraszerelését jelenti. Még a régi védőcsöveket is újra kell cserélni, mivel az igényeknek megfelelő vezeték-keresztmetszet és vezeték szám nem fér el a régi védőcsövekben.

A lakáselosztó szintén nem felel meg a megnövekedett áramköri szám alapján szükséges kismegszakítóknak, és a ma már kötelezően beépítendő FI relének. Nem felel meg, ugyanis nem férnek el benne az alkatrészek, nem lehetséges bennük szabványosan kialakítani a nulla és a védővezetékek sorkapcsait.

Az áramszolgáltató által biztosított áramerősséget is gyakran bővíteni kell, mert nem elégséges az fogyasztók ellátására. A villanyszereléskor kialakított mosógép, elektromos tűzhely, klíma, mosogatógép áramkörök áramfelvétele gyakran önmagában meghaladja a meglévő teljesítménykorlátot.

Az új villamos hálózat használatba vétele.

Panel felújítás

Panellakás felújítása

Panelfelújítás, panellakások felújítása Budapesten és környékén.

A panellakások belső kialakítása, a falak, a burkolatok állapota ma már nem felel meg az igényeinknek.

Ki, ne szeretne olyan körülmények között lakni, ahol megfeledkezhet arról, hogy panelben van.
Azok a rémséges villanyvezetékek, a fürdőszoba kialakítása, a WC mögötti gépészeti csövek „ötletes” takarása… Ne is említsük!

A megoldás egyértelműen a teljes panelfelújítás!

Munkáink során bizonyítást nyert, hogy a panellakásból is lehet szép, modern, igényes otthont varázsolni.
Olyat, amiben jó lakni, ahová lehet vendégeket hívni, amire büszkék vagyunk, hogy a mi otthonunk.

Sok építőipari kivitelező vállalkozás nem szívesen vállalja a panelfelújítást.

Nekünk a panelfelújítás az egyik kedvenc szolgáltatásunk.

Talán azért mert a panellakások felújítása igényli a legtöbb kreativitást, a legnagyobb gyakorlatot. Talán azért mert a panellakás felújítása után látni a legnagyobb örömöt a tulajdonos arcán.

Gyakorlott szakember csapatunkkal, rövid határidővel tudjuk vállalni az Ön lakásának felújítását is. A rövid határidő azért is fontos, mert a viszonylag nagy zaj miatt a környezet, a szomszédok türelme hamar elfogy.

Bízza ránk a panellakása felújítását, és örüljünk együtt az eredménynek.

Ha csak tervezi a felújítást

Lakásfelújítás Budapesten

Számtalan budapesti lakás felújításával a hátunk mögött, úgy éreztük ideje a szolgáltatásainkat, az ügyfeleink kiszolgálását bővíteni. A bővítésben a fő szempont a korszerű, ügyfélbarát kiszolgálás volt. Az új szolgáltatásaink, a műanyag nyílászárók, a beltéri és bejárati ajtók forgalmazása, és természetesen az ügyfelek korrekt tájékoztatása megkívánta egy iroda, és bemutatóterem létrehozását.

Lakásfelújítás iroda Budapesten

Az irodánkat megtalálja Budapest VII. kerület Cserhát utca 15. fsz. 3. alatt. Az új irodánk egyben bemutatóteremként is üzemel. A lakásfelújítás tervezése, az árajánlat készítése és a megrendelések felvétele mellett megtekintheti és megrendelheti az általunk forgalmazott műanyag ablakokat, beltéri és bejárati ajtókat.

Az új irodánk megközelítése:


Nagyobb térképre váltás