Lakberendezés

Lakásfelújítás három az egyben

Lakásfelújítás lakberendezővel és bútorasztalossal.

KonyhabútorA lakásfelújítás a tervezéssel kezdődik. A tervezés, az új otthonunk megtervezés a legfontosabb feladat a lakásunk felújításakor. Ezen múlik a hosszú távú komfortérzetünk, ezen múlik, mennyire leszünk büszkék a felújított otthonunkra.

A lakásfelújítás kivitelezése után következik a lakás bútorozása, a bútorok, konyhabútorok beépítése. A lakásfelújítás kivitelezés befejezése és a bútorok összeszerelése esetenként átfedésben van. A konyhabútor beépítése után tudja a vízszerelő bekötni a mosogatót, a mosogatógépet, a villanyszerelő beszerelni a koronavilágítást, és így tovább.

A „Lakásfelújítás három az egyben” szolgáltatásunkkal azon ügyfeleink kényelmét szeretnénk szolgálni, akik szeretnének komplett ajánlatot kérni a lakberendezői tervezés, a generál-kivitelezés, és az egyedi bútorok elkészítésének elvégzésére. Akik nem szeretnének több szolgáltatóval egyeztetni. Akik egy személlyel szeretnének megbeszélni minden a lakásfelújítással kapcsolatos kérdést.

Fürdőszoba tervezés

A fürdőszoba tervezése mindig izgalmas.

Fürdőszoba felújításEz az arányában kis helyiség mennyi fejtörést tud okozni! Az, viszont kedvező jelenség, hogy a fürdőszoba tervezésekor jobban beindul a kreativitásunk, merészebbek az igényeink az egyedi megoldásokra. A tervezésben nagy segítségünkre lehet egy, a fürdőszoba tervezésben jártas szakember.

Amikor felkérjük a lakberendezőt a fürdőszoba tervezésére, a szakember az információk összegyűjtésével kezdi a munkát. Megpróbálja magát helyünkbe, sőt a családtagjaink helyébe képzelni magát. Ez fontos, hiszen a fürdőszobának az összes családtag számára kényelmesnek és használhatónak kell lennie. Először a szükséges funkciókat kell tisztázni, azután következhet a fürdőszoba design.

Konyhabútor

Lakásfelújítás alkalmával a szinte mindig új konyhabútor kerül az megszépült otthonunkba.

KonyhabútorAz egyedi konyhabútor beépítése alkalmával a lakásfelújítás szakemberei közül a villany és vízszerelőnek még van feladata a háztartási gépek, a konyhai világítások, a mosogató, a mosogató és mosógép bekötésével, üzembe helyezésével.
Mint kiderült a szakember kollégáink kiválóan tudnak együtt dolgozni a bútorasztalossal.

Ezen felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy a lakásfelújítás részeként vállaljuk a bútorok, különösen a konyhabútor elkészítését is.
Ezzel a kívánjuk a lakberendezői tervezés, a nyílászárók cseréje mellett teljessé tenni a lakásfelújítás szolgáltatásainkat.
Az új, bútorkészítés szolgáltatásunkat természetesen a kiváló bútorasztalos kollégák alapozzák meg.

Hogyan történik a konyhabútor tervezés és készítés?

A lakberendező

Mennyit ér a lakberendező munkája?

FürdőszobaMindenki szeretne szép, egyedi, divatos, praktikus otthont varázsolni a lakásából.

Azok, akik igénybe vették már valamelyik lakberendező, belsőépítész segítségét egy lakásfelújítás alkalmával, tudják mit jelentett számukra.
Tudják, hogy nem kellett feladniuk a saját elképzeléseiket, de a szakember remekül kidolgozta azok részleteit. Olyan egyedi ötletekkel lett gazdagabb otthonuk, amelyek tökéletesen illeszkednek a személyiségükhöz.
Tudják, hogy ezekkel a lakberendezési ötletekkel, mennyivel lett otthonosabb, napi szinten kényelmesebb, lakhatóbb a lakásuk.